Frederikshavn kirkebøger, viede og døde 1791-1891

Så blev jeg endelig færdig med at afskrive de over 4000 navne, som der engang er blevet indsamlet og indskrevet på skrivemaskine, et rigtigt godt opslagsværk, men man kan ikke søge i det, det ærgrede mig nok til at jeg for 3 uger siden, gik i gang med at indskrive dem i et Excel regneark, så jeg evt. kunne sortere på data, men fandt ud af at det nok var nemmere i en Access fil, så konverterede til Access, og nu kan man sortere noget nemmere, jeg har i Access filen tilføjet nogle kolonner, dato, måned og år. Da det ikke helt er muligt at sortere på den måde datoer er indskrevet i originalen. https://www.sa.dk/ao-soegesider/da/billedviser?epid=17148219#188585,31876560  men alene med den pdf jeg har lagt ind på siden med Tips http://kruse-slaegt.dk/tips/ så er man godt hjulpet.

Hvis du er interesseret i Access filen så skriv til mig på tlf. 29638075 eller send en mail til krusekursus@gmail.com, lidt svartid må forventes 🙂

Der er sikkert noget der er afskrevet lidt forkert, så sig til hvis du finder en fejl, jeg har tilføjet lidt kommentarer på noget af det, jeg har tjekket i de originale kirkebøger, mine kommentarer har jeg  tilføjet med kursiv og mine initialer -lkb. Selvfølgelig har jeg ikke tjekket alt, kun det jeg lige undrede mig over.