Min Mormor

dagmar

Min Mormor Dagmar født Andersen, fik senere efternavnet Christiansen efter sin far og giftede sig til Dagmar Larsen, hun er født i 1904 i Lendum og døde i 1993 i Frederikshavn. Verdens bedste mormor 🙂 var på ferie hos hende og min farmor hvert år, både som barn og som voksen med mine egne børn, desværre var hun plaget af Parkinson de sidste 12 år hun levede, der før var det ren afslapning, for hun lavede alt for en, maden var altid god, hun havde haft pensionat og var vant til at lave mad til mange, elskede hendes stegte kylling med persille. Et varmt og dejligt menneske. Morsomt at det skulle være i hendes slægt de ‘fine’ aner fandtes og ikke i min Bedstefars (morfar), hun var jo fra landet og ikke fra byen som sin mand.

 

DagmarII Anetavle til og med tipoldeforældre i pdf

mormor tavle med adelige Her er den gren der indholder de adelige som går tilbage til min tip20, tager lidt tid at åbne på nogle maskiner.

 

Grundet misbrug af mit materiale – så husk at du må gerne kigge og låne mine oplysninger, men du må ikke gengive dem direkte på andre hjemmesider – med mindre du spørger mig om lov. Der er copyright på alt mit materiale 🙂